top of page

Om Oss

Vår filosofi:

Service och flexibilitet är nyckelord för oss!

Vår företagsfilosofi är att erbjuda service och flexibilitet som ger kunden arbetsro, skräddarsy våra tjänster till kundens behov samt ombesörja kostnadseffektivitet genom synergi av tjänster. Nöjda kunder är garanti för glädje och framgång i vårt arbete.

Oavsett omfattning på uppdraget, anpassar Alfeus AB alltid servicelösningen till kundens verksamhet, behov och önskemål. Våra tjänster utförs av proffs, följs upp och utvecklas kontinuerligt.

Alfeus AB (ursprungligen Stilas AB) är ett familjeföretag inom lokalvård och företagsservice i stockholms stad. Vi har varit med i branchen sedan 1986 och jobbat med alla arbetsmoment från trappstädning till arbetsledning och uppföljning. Vi kan allt inom lokalvård och företagsservice.

Vi har sedan starten vuxit och utvecklats m.h.a. referenser från våra kunder. Vilka främst har varit reklambyråer och arkitektkontor, brancher inom vilka vi tar hand om städning och företagsservice för många av de största och mest framgångsrika aktörerna (se våra referenser).

 

Vi utför alla sorters uppdrag inom lokalvård: Kontorstädning, trappstädning, byggstädning, flyttstädning, hemstädning, storstädning, fönsterputsning, golvvård, mattvätt mm.

 

Dessutom tar vi hand om annat som har med företagsservice att göra:

 

  • Leverans av fruktkorgar

  • Leverans av mat & dryck

  • Byte av lampor

  • Skötsel av växter

  • Enklare reparationer på professionell nivå

 

 

bottom of page